Arriba! Vier vaderdag op Mexicaanse wijze bij Het Strandhuis!

Het Strandhuis helpt jullie om vaderdag extra leuk, en vooral extra lekker te vieren. Geef die goede oude “padre” eens wat anders dan een stropdas, tekening of aftershave! Op zondag 17 juni zet je Pa namelijk in het zonnetje met onze Mexicaanse vaderdag special: “Dia Del Padre”.

Tijdens “Dia Del Padre” kunnen jullie aanschuiven tussen 12:00 en 21:00 uur om te genieten van Mexicaanse lekkernijen onder de Wijk aan Zee’se zon. De Latin muziek staat aan en bij binnenkomst staan er tortilla chips met guacamole, zure room en salsasaus klaar voor een (noodzakelijk) ondergrondje.

Op het menu staat een grote burrito die rijkelijk gevuld is met heerlijke dry aged steak, Mexicaanse groenten en frisse slasoorten. Om te proosten op Padre zijn dag, schenken we aan tafel een shotje authentieke tequila in, compleet met limoen en zout. En daarnaast mag een ijskoude Desperados bij het diner natuurlijk niet ontbreken*.

Wil jij je vader verrassen en samen met hem genieten van deze Mexicaanse special? Reserveer dan snel je tafel en bereid je voor op een Dia Especial!
Naast deze special voeren we uiteraard ook een andere kaart voor diegene die geen liefhebber van Mexicaans eten en drinken is.

Gaan jullie niet met vader op stap maar willen jullie wel komen genieten van deze Mexicaanse special? Geen probleem; iedereen is welkom!

Dia Del Padre – Vaderdag special:

Vier vaderdag op Mexicaanse wijze! Inclusief:

  • Stevig ondergrondje: tortilla chips met quacamole, zure room en salsasaus
  • Proost op Padre: met een shotje authentieke tequila*
  • Super burrito: met dry aged steak, Mexicaans groenten en frisse slasoorten
  • Frisse dorstlesser: een ijskoude Desperados*

Voor maar € 29,50 per persoon.

Zondag 17 juni – Reserveer nu

Wil je er zeker van zijn dat er een tafeltje voor jullie vrij gehouden zal worden? Reserveer dan simpel en snel online via onderstaande knop.

RESERVEER NU

* Nog geen 18 of liever geen drank? Dan passen wij het shotje tequila en de Desperados aan voor een smakelijk non-alcoholisch alternatief.