Skip to main content

High tea-en met je vriendinnen?

Aangespoeld vanuit Engeland en helemaal hip & trendy, de high tea! Heerlijk genieten van de hedendaagse versie van het aloude Engelse high tea met familie, vriendinnen of vrienden buiten in de lounge of juist binnen bij het haardvuur.

Genieten van alle seizoenen! Elke dag is het uitzicht weer anders en hierdoor ook dagelijks weer bijzonder.

Direct weten waar u aan toe bent?

Op onze offertepagina kunt u zelf uw dag samenstellen. Deze offerte kunt u vervolgens samen met onze collega’s van Cabana Events doornemen en aanpassen naar uw wensen. Snel en gemakkelijk!

OFFERTE SAMENSTELLEN

High Tea

24,50

per persoon
  • Verschillende hapjes van hartig naar zoet met o.a. een soepje, diverse sandwiches en wraps, hartige quiche, scone met jam en clotted cream, zoetigheden
  • Onbeperkt thee van Fleur de café
offerte aanvragen

Unieke theebloemen bij Het Strandhuis

Een theebloem is een bundeltje gedroogde theebladeren, welke een prachtige bloem ‘verpakken’. De bladeren zijn met een katoenen draadje gebonden tot een kleine bol. Zodra de ‘theebloem’ in aanraking komt met heet water, laat het katoenen draadje los en ontvouwt de theebloem zich. Vervolgens komt een prachtige bloem tevoorschijn.

De thee, afkomstig van de theebladeren mengt zich al snel met het hete water en zorgt voor een ware smaaksensatie, bovendien is het ontvouwen van de theebloem in een glazen theepot prachtig om te zien! De theebloemen zijn er in verschillende smaken.

Wilt u een ontvangst met bubbels of kiest u liever voor een High Wine?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
Minimale afname: 2 personen
Reserveren is noodzakelijk

‘Wij serveren geen gluten- en/of lactosevrij high tea’