Wat zeggen ze over ons?

Gemiddeld, zijn we beoordeeld:

4,2 (2k) op Google
4,3 (613) op Facebook

Hier hebben ze nog niet gehoord van inflatie, kanonnen wat veel eten.
Echt ongelofelijk lekker!
Ze moesten met mij rekening houden met ernstige coeliakie, maar ik enorme keuzen, ook deden ze extra hun best, want ze konden geen friet aanbieden ( vanwege friteur die gebruikt werd met andere producten), maar hadden ze vanuit de keuken toch de moeite genomen om even apart toch nog aardappeltjes in elkaar te flansen.
De bediening verschrikkelijk aardig, oprecht geïnteresseerd ( niet zo van 'smaakt het", als zijnde een verplichte vraag, maar oprecht geïnteresseerd. En ik heb niet wat met eten...voor mij is het echt zo van eten moet, maar dan zo kunnen genieten, echt ! ( Ik had pomidori soep( zonder croutons natuurlijk) en de surf en turf,met gegrilde groente, hier had ik ruimschoots genoeg aan, dus alleen nog koffie na😁😁 ( ik heb wel even extra aangegeven dat ik echt heel ziek wordt, dus ze hebben echt gelet op hygiëne)
Zelfs aan de honden wordt gedacht en aandacht besteed.
Als ik hier in de buurt bent, GA IK ZEKER TERUG!

Marian De Grootevia Google

Hier aanwezig mogen zijn op een prima verzorgde receptie. Vriendelijk personeel. Prima ligging net naast de strand afgang. Gratis parkeren.

Duncan Van der Aarvia Google

Lekker gegeten. We waren een nachtje naar hotel het hoge duin geweest. 's Avonds hier genoten van een heerlijk diner. De volgende dag hier ook nog geluncht. Alles was naar wens. Je besteld via een qr code op je telefoon, ik vind dat ideaal, sommige niet hoorde ik hier en daar op het terras. Een nadeel is dat als je de rekening vraagt(ook via de qr op je telefoon) ze niet naar je toe komen. Meerdere keren aangeklikt.... lief meisje in de bediening. We hadden een broodplankje, olijven, tomatensoep, gamba's pil pil en carpaccio als voorgerecht. Alles smaakte goed. Lekker broodplankje met smeersels. Als hoofdgerecht hadden wij de entrecote en kipsaté, niks te klagen. Kinder poffertjes leken alleen niet vers, waren nogal droog. Komen zeker nog een keer terug als we naar Wijk Aan Zee gaan.

Mommavia Google

Heerlijk eten, goede friet met kip nuggets van echte stukken kip. Heerlijk broodje carpacio ruim belegd.
Eten is mooi opgemaakt. De sfeer is super gezellig.
Uitzicht over het strand en de zee. Binnen bij slecht weer, maar ook het terras is heerlijk vertoeven.
De kinderen vinden het heerlijk en gaan hier graag even eten.

Marjolein Rulkevia Google

Hier feestje gehad. Snacks en hapjes waren zeer goed van kwaliteit en erg lekker. Warme snacks waren zelfs nog echt heet! Dat maak ik nog wel eens anders mee. Maw PRIMA !!

Erik Meijnevia Google