Hollandse mosselen eet u natuurlijk uit een pannetje, op het strand aan Zee..

Het Nederlandse Mosselbureau heeft inmiddels het nieuwe mosselseizoen geopend! Symbolisch werd het eerste mandje Zeeuwse mosselen opgevist met een mosselkotter in de Oosterschelde.

Uit proefmonsters in de Oosterschelde en de Waddenzee bleek al dat de mosselen dit jaar weer van goede kwaliteit zijn. Mosselkwekers spraken van een „authentieke zilte smaak”. De bemonstering liet zien dat het visgewicht van de mosselen de laatste weken goed vooruit is gegaan.

Goed nieuws dus voor de mosselliefhebbers, want hier haken wij als strandrestaurant natuurlijk op in! Zo staat de jaarlijkse “mosselklassieker” weer op de kaart bij Het Strandhuis.

Natuurlijk op de manier zoals het moet; gekookt en geserveerd in een flinke mosselpan die stomend bij u aan tafel geserveerd zal worden.

Ons pannetje mosselen

Zo serveren wij u de grote pan mosselen met:

  • Friet; lekker goudbruin gebakken..
  • Brood; om te dopen in het smakelijke kookvocht..
  • Sausjes; om de mosselen lekker door heen te halen..

Deze heerlijke Hollandse maaltijd staat op de kaart voor maar:

€ 22,50 per pan.

Reserveer nu

Lekker verse mosselen komen eten? Wees er dan zeker van zijn dat er een tafeltje voor u vrij gehouden zal worden!

Reserveer simpel en snel online via onderstaande knop.

RESERVEER NU