Het Strandhuis presenteert; De American Week!

Van maandag 17 tot en met zondag 23 februari genieten van Amerikaanse specialiteiten!

Ook deze voorjaarsvakantie staat de Amerikaanse keuken weer centraal tijdens de traditionele American Week bij Het Strandhuis, Een week waarin lekker eten en drinken “first” komt, Een week die de voorjaarsvakantie weer “great” moet maken, maar vooral een week waarin iedereen écht welkom is.
Vorig jaar is er met succes een frisse wind gegaan door ons Amerikaanse concept; U kunt van ontbijt tot lunch en natuurlijk het o zo heerlijke diner genieten van Amerikaanse specialiteiten; “Really, it’s great”.

Geniet een week lang van verse milkshakes, gepimpte pancakes, cheesecake, hotdogs, de beste hamburgers, heerlijke sticky ribs en nog veel meer guilty pleasures! Ons paviljoen wordt uitgedost in Amerikaanse sferen en we draaien gezellige rock n’ roll muziek.

Woensdag 19 februari – Amerikaanse kindermiddag:

Inmiddels traditie op woensdag, de Amerikaanse kindermiddag! Van 12.00 tot 16.00 uur kunnen de kids knutselen en kleuren onder het genot van limonade en Amerikaanse zoetigheiden, terwijl u kunt genieten van een zalig middagje aan zee. Als klap op de vuurpijl kunnen de kinderen zelf marshmallows en hotdog broodjes grillen op de BBQ met open vuur!* Uiteraard is de kindermiddag, en met name het roosteren op het vuur, onder begeleiding van ons team.

Deelname, snoepgoed en de drankjes (limonade, Fristi of Chocomel) is natuurlijk gratis. (*BBQ afhankelijk van het weer en de wind.)

American Breakfast

Het bekende typisch Amerikaans ontbijtje voor maar 99 cent! Kies uit American pancakes, bagels met beleg en scrambled eggs, of een combinatie van deze gerechtjes.

Een normale stapel pancakes komt met heerlijk zoete stroop. Of “Pimp Your Pancake”! Verreik je stapel met diverse toppings voor maar € 1,95 extra, voor een ultiem American ontbijt!

Ontbijten vanaf 0,99!

American Lunch

Een lunch volledig in Amerikaanse sferen. Denk aan heerlijke (rundvlees)burgers, Sandwiches met pulled pork en smoked turkey van de BBQ en goed gevulde salades.

Tijdens de borrel kunt u kiezen uit Amerikaanse snacks als chicken fingers en buffalo wings. Of ga voor Sweet; smeuige cheesecake, milkshakes of een ruime keuze niet te versmaden donuts!

lunch v.a. 8,50 | snacks v.a. 2,50

(All You Can Eat) American Dinner

Ons “American Dinner” is verrassend en vernieuwend: acht verschillende gerechtjes om van te genieten voor een compleet nieuwe smaakbeleving. Deze zijn per stuk te bestellen!

Liever onbeperkt dineren? Ga dan voor onze Table Deal! Wanneer alle gasten aan tafel kiezen voor All You Can Eat kunt u een onbeperkt aantal rondes bestellen.

slechts 5,25 per gerechtje | 24,50 all you can eat!

Reserveren voor het ontbijt

Reserveer door middel van bovenstaande knop en maak hier de keus uit uw gewenste datum en tijd.

Reserveren voor de lunch

Reserveer door middel van bovenstaande knop en maak hier de keus uit uw gewenste datum en tijd.

Reserveren voor het diner

Reserveer door middel van bovenstaande knop en maak hier de keus uit uw gewenste datum en tijd.